Novosti

  • Pratite nas i na:

BAJKASTIČAN PETAK U „KOŠNICI“

Datum: 08. 09. 2018. Autor: Košnica

Od 5. listopada 2018. pa svaki idući petak kroz godinu, Mo Pričalica svoje će bajkodogađalice pripremati i u našoj "Košnici".

Za mjesec LISTOPAD pripremila je:

5. listopada - Hrvatska narodna bajka, PJETLIĆEVA DRUŽINA

12. listopada - Braća Grimm, TRI PRAŠČIĆA

19. listopada - Braća Grimm, KRALJ ŽABAC

26. listopada - Mo Pričalica (autorska bajka), MAČJA POSLA

Sve bajkodogađalice na rasporedu su u 17.40 sati.

Cijena pojedinačne ulaznice 25,00 kn po mjestu. Cijena mjesečne, obiteljske, ulaznice za do četiri bajkočuvara iznosi 150,00 kn.

Svoje dolaske na "BAJKODOGAĐALICE" ili "MOJA BAJKA" radionicu najavite u inbox FB profila Mo Pričalice ili na broj 0981847227.

U cijenu svake bajkodogađalice, a nakon pripovijedanja, uključena je i jedinstvena kreativna radionica bajke u slici, pokretu, glasu i zvuku.

Također, pozivamo Vas i na večernju radionicu pripovijedanja za školarce "MOJA BAJKA". Radionica će se održavati svakog petka od 19 - 20 sati. Cijena radionice je 200,00 kn. Uplate se obavljaju jednom mjesečno.

Mo Pričalica pripovijeda bajke na vrlo dinamičan, djetetu zabavan način a zahvaljujući aktivnom sudjelovanju malenih bajkočuvara uvijek nastoji – i USPIJEVA održati fokus djeteta na sadržaju bajke od početka do kraja.

Mala (i velika) publika u bajkopripovijedanju sudjeluje glasom, pokretom i zvukom te na taj način i sama postaje dio bajkočarolije. Tada se u srcima djece bajka UISTINU i događa. Zbog toga je Mo Pričalica takva čarobna bajkodruženja uz pripovijedanje nazvala “BAJKODOGAĐALICAMA” .

Tko bi se volio pohvaliti da je tjedan završio BAJKASTIČNO?!

Mi, svakako, da!

Više detalja o BAJKASTIČNOM petku u Košnici i svim njegovim aktivnostima uvijek potražite i na FB profilu i YouTube kanalu Mo Pričalica.


UPOZNAJTE MO PRIČALICU

Mo Pričalica profesionalna je pripovjedačica bajki, priča, mitova, legendi i svega što se pripovijedati može, što pripovijedati vrijedi i što se pripovijedati treba.

Na poseban način, nizom vješto korištenih alata, a uz pomoć korijenske emocije kojom svakoga puta pripovijedanu bajku i sama istinski i cjelovito doživljava i proživljava iznova, Mo Pričalica donosi pripovijedane sadržaje izravno do srdaca male i velike publike.

Posebnom pripovjedačkom alkemijom svaka bajka postaje stvarnost, a svaka stvarnost vješto se pretvara u bajku. Takav način pripovijedanja dobiva svoju terapeutsku, funkcionalnu, dimenziju, a zahvaljujući kojoj Mo Pričalica izravno pred “bajkočuvara” često donosi i svoja autorska, pripovjedna, igrana i lutkarska bajkovita djela s porukom.

Mo Pričalica razumije snagu izgovorene riječi, shvaća zvuk i boju glasa, melodiju svake pojedine rečenice i njezinu kretnju od duše pripovjedača, kroz prostor, pa sve do srca onoga koji sluša. Ponekad je dovoljna tek jedna rečenica da nam promijeni tijek cijeloga života. Mo Pričalica raZumije krhkost i prijemčivost najmanjih te savjesno i odgovorno odabire bajke primjerene dječjem uzrastu.

Mo Pričalica zna da životi nisu pisani po bajkama, već da su bajke pisane po životima.

Stoga vam želi bajku.

Svaki dan!